Faceţi o mişcare bună cu Cartrans

Peste 26 de ani de experienta în transport rutier

Istoricul companiei

Fundația... și extinderea

Cartrans în top 5 transportatori din România

Începând cu doar un Mercedes Benz MB-814, Cartrans atinge obiectivul de 100 de vehicule în 2004, prin colaborarea cu Volvo și Mercedes. Cel mai mare număr de camioane din flotă a fost de 215. 2006 marchează începutul cooperării grupului Cartrans cu companii importante din domeniul automotive și producție mobilier de serie.

Noi parteneri și dezvoltarea grupului

Cartrans Spedition & CTP Service Autocamioane sunt fondate

Prin separarea diviziei sale comerciale de departamentul său operațional, Cartrans Spedition apare cu scopul de a obține o flexibilitate ridicată față de clienții noștri cu privire la capacitatea disponibilă și la diferitele tipuri de echipamente, furnizate în principal de către subcontractori.

Continuând strategia de separare a centrelor de cost / profit și de urmărire eficientă a afacerii de bază, se naște o nouă companie, CTP Service Autocamioane.

Managementul eficient devine esențial

Înnoirea permanentă a flotei auto cu vehicule Euro 6

Cartrans a inovat cu 3 instrumente principale în activitatea noastră. Principalul instrument l-a reprezentat cel pentru gestionarea anvelopelor - FleetPanel - instrument de prognoză R&M

Cartrans este votată în 2015 ca cea mai populară și respectată companie de transport din România. Tot în 2015, primele 5 noi remorci Huckepack XLS au intrat în flota noastră.

O flotă pentru o piață tot mai exigentă

Investiții majore în flotă și resurse. Noul sediu si noul service construite, echipate cu cea mai recentă tehnologie

În 2016, cu un scop declarat pentru eficiență și protecția mediului, 30 capete tractor Euro 6 low-liner se alătură flotei noastre. În vara anului 2017, încă 33 camioane noi intră în flota Cartrans, fiind urmată de achiziția a 20 noi vehicule în 2019. Ca urmare a acestor achiziții, flota devine astfel optimizată și dotată cu sisteme onboard de comunicații și GPS, de ultima generație.

"Modul în care colaborăm cu partenerii noștri este, în viziunea noastră, cheia succesului Cartrans.

Misiunea Cartrans este de a se evidenția ca partener de incredere și de a se dezvolta constant atât pe plan local, cât și internațional.

Investim în oameni

Dezvoltarea profesională a oamenilor noștri este un aspect pe care punem accentul, pentru că noi credem în loialitatea și profesionalismul lor.

Creăm siguranță

Prin incredere, calitate si respect dorim sa oferim partenerilor nostri garantia unei relatii de afaceri stabile si de durata.

Creștem împreună

Suntem pe piață de peste 26 ani. Am concentrat toată viziunea, valorile și principiile noastre în motto-ul care ne definește: “Make a good move”.

Viziunea noastră?

De a ne dezvolta și a redeveni lideri pe piața transporturilor din România, continuând să punem în valoare pasiunea pentru ceea ce facem, serviciile noastre de calitate, profesionalismul și orientarea către client.

Valorile companiei constituie sistemul de referință al oricărui proces decizional, fiind împărtășite de către toți angajații noștri.


Credem în integritate și respect


Credem în plusvaloarea angajaților noștri


Credem în calitate și eficiență


Credem în pasiune, viziune și curaj

Cartrans 1994

Drumul către succes

În 1994, am pornit la drum cu un magazin de produse alimentare, dar și un camion de 3,5 tone, aprovizionând piața din marile orașe ale României cu fructe și legume proaspete. Astăzi, ne dorim ca prin aplicarea valorilor Grupului Cartrans să oferim servicii de calitate pe principalele noastre domenii de activitate!

ing. Cristian Preda
Fondator

Cartrans 2020

Aflați mai multe despre serviciile noastre

Solicitați acum o ofertă personalizată!

Deoarece nevoile clienților noștri sunt variate, vă asigurăm că vă vom crea o ofertă competitivă care să răspundă tuturor nevoilor Dumneavoastră.


Solicitați oferta