incarcatura completa

Transporturi rutiere - Încărcătură completă / FTL


Capacitatea de care ai nevoie

“Specialitatea casei” este transportul rutier intern și internațional în regim FTL cu semiremoci Megatrailer XL (capacitate 100cbm).

Indiferent unde te afli, dacă trebuie să aranjezi transportul pentru una sau 100 de încărcări, Cartrans are capacitatea să îndeplinească toate cerințele. Dacă nu cu propria flotă în totalitate, avem la dispoziție rețeaua de parteneri și cărăuși dedicați, coordonați de expeditori cu experiență, în scopul gestionării perioadelor de vârf din activitatea Dvs.

Cartrans se angajează să furnizeze soluții inovatoare având în spate puterea unei flote de camioane experiementate. Avem o vastă experiență de transport de mărfuri de la producători, într-o mare varietate de industrii. Combinația de experiență, stabilitate și servicii ne-a permis dezvoltarea multor relații pe termen lung, orientate spre servicii, cu un amestec divers de clienți, dintre care mai mult de 25% sunt companii de top la nivel mondial.

 

Oferta dumneavoastră pentru încărcătură completă / FTL o obţineţi aici!

Solicitaţi chiar astăzi o ofertă informativă pentru încărcătură completă / FTL. Vă rugăm să completați formularul cu toate datele necesare și veți primi un răspuns în cel mai scurt timp posibil (luni-vineri in intervalul orar 08:00 - 17:00).

Doriți să obțineți o ofertă în câțiva pași?