service camioane

Service autocamioane


Service complet si interventii rapide

Infiintata in 2010 cu capital integral privat romanesc, CTP Service Autocamioane ofera cea mai larga gama de servicii in domeniul intretinerii si repararii autovehiculelor/vehiculelor rutiere din zona judetului Prahova.

Know-how-ul echipei manageriale si a cadrelor tehnice se bazeaza pe o experienta semnificativa in domeniul auto, fiind singurul service multimarca autorizat ca Operator Independent Volvo din zona.

Ca urmare a realizarii noului service, CTP a devenit reprezentant al marcilor Kassbhorer, Kogel si Webasto, urmand ca in viitorul apropiat sa obtina si autorizare MB.

Serviciile noastre

  • Atelier reparatii de natura mecanica, electrica, electronica (inclusiv diagnoza VCADS Volvo Trucks, DAF - Davie, DAS - Mercedes Benz, diagnoza multibrand TEXA, diagnoza sistem vehicul si sisteme franare Wabco, Knorr si Haldex. Se executa, de asemenea, reparatii in cazul dosarelor de dauna (AUDATEX) - CTP Service avand conventii de colaborare cu principalii asiguratori din piata.
  • Atelier mobil tractare / asistenta rutiera cu doua autospeciale Scania si Volvo, 6x4, dotate cu sisteme hidraulice si electrice, capabile sa asigure o gama completa de servicii: repunere pe roti, tractare si repunere pe carosabil, operatiuni de descarcerare, translocare si transport a incarcaturii/marfurilor.
  • Ateliere mobile reparatii: servicii vulcanizare mobila si interventii/depanari/reparatii de orice natura, in regim national si international
  • Atelier tahografe cu verificare tahografe analogice si digitale pentru toate marcile existente in piata
  • Vopsitorie profesionala, cu cabina de vopsit la standarde europene
  • Stație ITP clasa II și III

Garantia unui parteneriat de incredere

Toate operatiunile de service pentru camioane sunt autorizate RAR/ARR, fiind indeplinite permanent conditiile de functionare, conform legislatiei in vigoare.

Deoarece CTP Service Autocamioane a dezvoltat parteneriate cu majoritatea reprezentantelor producatorilor de vehicule, dar si cu producatori de piese de schimb OEM, aveti garantia calitatii si downtime scazut in service cu autocamionul sau remorca Dvs.

Accesaţi site-ul  


Pentru mai multe informații, accesați website-ul www.ctpservice.ro sau efectuați un apel telefonic, Dispecerat +40 344 80 15 03 sau +40 743 01 99 58.