transport express

Asigurare transport


Grupul Cartrans are parteneriate solide de peste 9 ani cu principalele societăţi de asigurări

Cum suntem protejați?

În cazul în care pe parcursul transportului se produce avarierea mărfii, există o pierdere parțială sau totală a acesteia, sau marfa se livrează cu întârziere, există o răspundere a transportatorului conform reglementărilor din Convenția CMR și, de multe ori subestimat, conform reglementărilor legislative a țării de încărcare sau descărcare a mărfii. O problematică specială apare atunci când vorbim de transport multimodal efectuat cu diverse mijloace de transport (vapor, bac, tren, container). În cazul acesta vor fi aplicate dispoziții diferite în funcție de ruta parcursă.

Ce ne oferă asiguratorul nostru?

În cazul în care marfa este deteriorată pe parcursul unui transport, bunurile sunt pierdute parțial sau în totalitate, sau în cazul unei livrări întârziate, transportatorul este responsabil conform specificaţiilor CMR.

Poliţa noastră oferă protecţie pentru transporturile internaţionale în acord cu răspunderea CMR, precum şi pentru transporturile interne în toate ţările din Europa (transporturi cabotaj), conform specificaţiilor legale naţionale referitoare la transport.

Cu Cartrans, mărfurile Dumneavoastră sunt în siguranță.